Kvinderne bag

Når venskaber udvikler sig …

Susanne Taylor og Lone Segerlin lærte hinanden at kende, da Lone var medejer af et center for alternative behandlere. Siden 2003 har Lone og Susanne udviklet et givende fællesskab omkring åndelige og sjælelige interesser, blandt andet tarotkort, astrologi, drømmetydning og meditation.

Lone har en evne til at tegne og male, som går lige i hjertet på Susanne. Intet forekom mere naturligt, for Susanne, end at bede Lone om at male pilgrimskortene. Lone tegnende nemlig engang Susannes forretningslogo med en sjov, lille eventyrheks.

Så da Susanne fik ideen til Pilgrimskortene, var hun ikke i tvivl om, at Lone var den rette til opgaven.

pilgrimskort

Susanne Taylor

Danmarks førende videnskvinde inden for Tarot & Astrologi. Hun har været aktiv i mere end 30 år inden for alternativ -spirituel vækst og personlig udvikling – og så underviser hun på Tarotskolen.dk og har private tarotkonsultationer via susannetaylor.dk

pilgrimskort

Lone Segerlin

Lone er uddannet indenfor drømmetydning, kropsterapi, kunstterapi, chok/traumeterapi, tilknytning, neuroaffektiv psykoterapi og meditation – og så tegner og maler hun med hjertet. Hvert enkelt pilgrimskort er håndmalet af Lone. Til dagligt driver hun sin praksis gestaltpraxis.dk

DET PERFEKTE MIX

Kunstner & Tarotekspert

Med sine kunstneriske evner har Lone Segerlin Kanaliseret mere end 100 forskellige motiver til pilgrimskortene.

Susanne Taylors første plan var at skrive om 78 kort, inspireret af de traditionelle tarotkort med Den store og lille Arkana, men på forunderlig vis ændrede det sig pludselig i slutfasen.

Der var særligt to kort, som de ikke kunne give slip på. De følte, at de to kort nærmest ved egen kraft og energi skrev sig selv ind i manuskriptet. De to ekstra kort skal betragtes som ressourcekort. Kortene hedder Fugl Fønix og Himmelhesten.

Den store Arkana

Susanne Taylor og Lone Segerlin har fortolket Den store Arkana, som består af 22 kort, på deres egen måde med inddragelse af emnerne: Udfordringer, sjælens budskaber og inspiration til vækst og udvikling.

Den lille Arkana

Den lille Arkana indeholder 56 kort, der inkluderer astrologiske begreber som jord, vand, luft og ild. Her vil du se Lones eventyrverden udfolde sig med drager, bjerge, bål, buske, træer, himmel, fugle, havet og smukke fisk.