Kursus i Tarot

GANSKE GRATIS

3 timers undervisning

Tag dine pilgrimskort med på 3 timers kursus i tarot – ganske gratis.

Når du køber dit nye tarotsæt inklusiv guidebogen; ‘Sjælens Resoursser – en guide til pilgrimskortene”, får du automatisk en engangsbillet til 3 timers undervisning i Susannes Søndagssalon.

Der er plads til 4 kursister, så skynd dig at booke din stol. Jeg har åbnet mit hjem for at vi kan dele vores fælles lidenskab for tarotkort og andre spirituelle emner. Der er kaffe og te på kanden og lidt sødt til ganen. Du kommer også til at møde min lille hund, bare så du ved det. Han er en flink fyr.

Snup en stol
Bestil kortene

SNUP EN STOL

Tilmeld dig her

Tag dine tarotkort med i Søndagssalonen og lær hvordan du læser kort for dig selv og andre. Du kan være nybegynder eller øvet. Måske får du et vigtig budskab du kan bruge med det samme.

Du lære hvordan du tyder og læser dine tarot kort med de smukke tegn, farver og symboler. Hvad skal du fokusere på og hvad skal du absolut IKKE skal fokusere på.

Du får en håndfuld tips og trick til hvordan du kommer godt i gang med at læse tarotkort.

  • Vi mødes altid kl. 11:00 – 14:00.
  • Der er kaffe & te på kanden – frokost medbringer du selv.
  • Adressen er: Engvej 37 st. tv. 2300 Kbh S.
  • Der er gratis parkering.
Vælg den dato du ønsker at deltage:

NYE KORT & GRATIS UNDERVISNING

Bestil dine pilgrimskort

Du kan til hver en tid stille nye spørgsmål, få nye indsigter og nye idéer til at håndtere de situationer, du måtte være i.

Med pilgrimskortene og guidebogen kan du forfine dine intuitive evner og blive endnu skarpere til at finde de svar, som er rigtige for dig til at tackle hverdagens store og små udfordringer. Vi skal ikke være terapeuter for hinanden, men derimod støtte og opmuntre hinanden med at se fremtidens muligheder ud fra de tarotoplæg som vi læser.

Bestil rPILGRIMSKORTENE

Husk at bestille 3 timer gratis kursus 12. marts 2023